Šéfkuchař - Roman Šnédar

Provozovatel Restaurace Karmela a zároveň executive chef

Člen AKC severní Čechy

Ambasador Kulinářského Umění

Lektor kurzů pro Bidfood ČR


Specializace:

Zvěřina

Mořské a sladkovodní ryby

Catering ( 2008 – 2014 executive chef při SP ve skocích na lyžích a MS v letech na lyžích, SP Skicross, atd)


Zahraniční stáže:

Švýcarsko: Hotel St. Gotthard

Španělsko: Hotel Bav. Playa

Rakousko: Hotel Alpina


Pracovní zkušenosti:

09/2005 – 11/2006 restaurace UNO, Kojetín – provozní, kuchař

12/2006 – 11/2008 Orea Vital Hotel Sklář, Harrachov – kuchař – vedoucí směny

09/2007 – 11/2008 restaurace Z, Harrachov – kuchař

12/2008 – 04/2010 restaurace David, Harrachov - šéfkuchař

10/2010 – 10/2013 Blue cafe restaurant and catering – šéfkuchař

11/2013 – dosud ISA manager InterGast a.s.

Rezervace restaurace

karmela.janskelazne@email.cz